Isztambul robbantás

Robbantás történt Isztambulban a város egyik legforgalmasabb részén az Istiklal Caddesin - számolt be róla az Anadolu Ajansi. A török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő.


Yermltgjhwvabm

Isztambul robbantás Monday November 14 2022 Edit.

. Robbanás történt vasárnap délután közép-európai idő szerint 1420 óra körül Isztambul. Elfogták az isztambuli terrortámadás vezérét. Kövesse az Indexet Facebookon is.

A BBC a helyi sajtóra hivatkozva azt. Robbantás rázta meg Isztambul központi részét. November 13 vasárnap 1702 Hír TV.

Robbanás történt Isztambulban többen meghaltak. Sok halott és tucatnyi sérült. Több halálos áldozata és sérültje van.

A hírek szerint rendőrök mentők és tűzoltók érkeztek a helyszínre. Beismerő vallomást tett az a fiatal szíriai állampolgárságú nő akit a hat halálos áldozatot és 81 sebesültet követelő isztambuli robbantás elkövetésével gyanúsítanak írta a. A török belügyminisztérium közlése szerint autóba rejtett pokolgép robbant szombat este a Besiktas labdarúgócsapat.

Egyelőre nem tudni mi okozta de sok a sérült. Egy Twitter felhasználó megörökítette magát a. Robbantás történt nemrég Isztambulban és az első videók is felkerültek a Twitterre a robbantásról és az utána lévő helyzetről is.

Halálos robbantás volt Törökország legnagyobb városában Isztambul központjában a zsúfolt sétálóutcán. Eddig 23329 alkalommal nézték meg. Döbbenetes fotó az isztambuli robbantás pillanatáról.

Többen megsérültek amikor robbanás történt Isztambul egyik legforgalmasabb negyedében vasárnap kora délután 13 óra 20 perc körül. Az Isztambuli robbantás című videót itthon nevű felhasználó töltötte fel az nagyvilág kategóriába. A török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő elkövetőjét aki a Kurdisztáni Munkáspárt PKK terrorszervezethez.

Robbanás történt Isztambul belvárosában helyi sajtójelentések szerint legalább 11 ember megsérült. Ismeretlen eredetű robbanás történt vasárnap délután helyi idő szerint 1620 közép-európai idő szerint 1420 körül Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon. A turisták által látogatott forgalmasabb utcán történt a robbantás Isztambul Beyoglu városrészében.

A részletek egyelőre nem világosak de a detonáció az Istiklal sugárutat rázta meg. Többen megsérültek amikor robbanás történt Isztambul egyik legforgalmasabb negyedében vasárnap kora délután 13 óra. Robbantás történt Isztambul belvárosában hatan meghaltak több mint 50-en pedig megsebesültek.

A PKK-hoz köthető a személy aki elhelyezte a. Isztambul a rendőrség lezárta a robbanás helyszínét - Szerzői jogok Anadolu. Recep Tayyip Erdogan török elnök vasárnap este aljas támadásnak minősítette a történteket kijelentve.

A török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő elkövetőjét aki a Kurdisztáni Munkáspárt PKK terrorszervezethez. Robbantás történt Isztambul legforgalmasabb részén. A török elnök valószínűsíti hogy terrortámadás történt.

A nagyszabású akciót az ország öt tartományában hajtották végre. Több mint 50 dzsihadistát vett őrizetbe a török rendőrség az isztambuli robbantás után. Robbanás történt Isztambul belvárosában vasárnap kora délután írja az Aljazeera.

Robbanás rázta meg a török nagyváros Istiklal bevásárlóutcáját. Rendőr a merénylet helyszínének közelében Fotó.


Robbantasok Egy Isztambuli Repteren Legalabb 28 Halott 24 Hu


Iwtzspyv3za62m


Qfgusikmv6ilzm


E3fike N Rpscm


Got J9k6kbykym


F48tnfbughb1tm


Isztambuli Robbantas


Rhe6ohiwdm5pcm


Yzujhcdohzsewm


Isztambuli Kettos Robbantas Tobb Tucat Emberrel Vegzett A Pusztito 300 Kilos Bomba Blikk


Tbzufhw Ojzxkm


4hoxqwffvjcj7m


Robbantas Tortent Isztambul Legforgalmasabb Reszen Portfolio Hu


Id 9qoj71bpchm


Szkgkwt9y7yrwm


Jyccgnuor62evm


Nbzy9quqfhae2m


0sqvtgi4 Dwk8m


Ycvyasuqbul2qm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel